Title of a News Article

Park yapmak için vatandaşın görüşünü aldı

Park yapmak için vatandaşın görüşünü aldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven Mahallesinde belediyeye ait araziye park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşların yüzde 72’si düzenlenen ankette park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.

Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halka soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar isteğini yerine getirdi.

Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için anket düzenlenmesini isteyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi’ne ait boş alanın ne olacağının sorusuna vatandaşlar 'Park Yeri' cevabını verince, Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede park yapıp hizmete açtı

Vatandaşlar, istekleri üzerine tamamlan çalışmalardan dolayı “İsteseydi buraya bina yapabilirdi, bizim isteğimiz doğrultusunda park yaptı” diyerek Başkan Güvenç'e teşekkür etti.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri parka, 13 piknik masası, 10 oturma yeri yaptı. Ayrıca parkın 1250 metrekaresi yeşil alan diğer 750 metrekaresine ise yürüme alanı yaptıktan sonra çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142