Title of a News Article

Parklar Haliliye belediyesi ile değişiyor

.

Parklar Haliliye belediyesi ile değişiyor
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında parkların çehresi değişiyor. Veysel Karani Mahallesi yeni bir süs havuzu yapan ekipler, 25 parka da doğayı koruma amacıyla suluk ve yemlikler yapıldı.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla vatandaşların yaşam alanı olan parkların çehresini değiştirerek, halkın hizmetine sunuyor. Ekipler, parkları değişik uygulamalarla güzelleştirmek ve vatandaşların daha refah bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak da aralıksız çalışıyor. Çalışmalar kapsamında, Veysel Karani Mahallesi Selimiye Caddesi’ndeki bir parka yeni yapılan süs havuzu hizmete sunuldu. Su oyunuyla desteklenen süs havuzu, vatandaşların da beğenisini topladı.

 

DOĞAL YAŞAM DÜŞÜNÜLDÜ, 25 PARKTA ÇALIŞMA YAPILDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğal yaşamdaki hayvanların soğuk ve sıcak havalarda yem ve su ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla da 25 parkta farklı bir uygulamaya gitti. İlçe genelindeki 25 parka suluk ve yemlik çalışması tamamlandı. Parklardaki görevliler tarafından da, yemlik ve suluklar günlük olarak kontrol edilerek, ihtiyaç doğrultusunda su ve yem takviyesi yapılıyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142