Title of a News Article

Pavyondaki görüntüleri ele verdi!

.

Pavyondaki görüntüleri ele verdi!
banner206
 Bursa’da vatandaşlardan çaldığı 62 bin TL değerindeki altın ve parayı pavyonda yiyen bir dolandırıcılık zanlısı, o anları ölümsüzleştirmek için video çekince yakayı ele verdi.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa’dan geldiği Bursa’da hedefine aldığı yaşlı vatandaşları FETÖ ve çeşitli bahanelerle arayarak dolandıran İ.B. (32), son teşebbüste yakayı ele verdi. Kendisini Vali Yardımcısı olarak tanıtan dolandırıcı, ‘Hesabınızdan FETÖ’ya para aktarılmış’ ve ‘Kuyumcuda sizin kimliklerinizle soygun olmuş’ şeklindeki ifadeleriyle S.O. (69) isimli bayandan 35 bin TL, 80 yaşındaki F.V.’den 2 bin TL’lik emekli maaşını, T.S.’den (80) 15 bin TL altın ve para, 75 yaşındaki R.Ş.’den ise 10 bin lira çaldı.

 

200 TL’yi almaya giderken yakayı ele verdi

İ.B, son olarak 76 yaşındaki A.K.’yi aradı. Aynı yöntemle evindeki altınları isteyen dolandırıcı, “Altınım yok ama evde 200 TL para var” cevabını aldı. Bunun üzerine eve giderken polis ekipleri tarafından yapılan sıkı takibin ardından yakalanan şahıs, gözaltına alındı. Ekiplerin 600 civarındaki güvenlik kamerasını incelemesinin ardından 5’inci teşebbüste yakayı ele veren dolandırıcı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Çaldığı paraları pavyonda yedi, görüntüsünü sosyal medyada paylaştı

Vatandaşlardan çaldığı paraları Bursa’daki bir pavyonda arkadaşlarıyla beraber yiyen İ.B, o anları da ölümsüzleştirmek için videoya çekti. O görüntüler de kendisini ele verdi. Görüntülerde İ.B.'nin kadınlarla eğlendiği dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195