Title of a News Article

Pazarlarda denetim arttı

Pazarlarda denetim arttı
banner206

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimleri aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler ilçede kurulan semt pazarlarında salgından korunma çerçevesinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kontrolleri yaparken, ürünlerin fiyat etiketleri de denetlendi.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe kurulan semt pazarlarında maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını denetledi. Pazara gelen vatandaşların ateşlerini ölçen ekipler, salgın tedbirleri ile ilgili uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Haliliye zabıtasının denetimleri ile ilgili konuşan Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kızılateş, “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 50 zabıta arkadaş sahadadır. Biz onlarsız, onlar da biziz olmaz. Bizler kendi sağlığımız için de kurallara uymalıyız. Müdürümüze ve ekiplerini de teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan ekipler, semt pazarlarında salgınla mücadele kapsamında yapılan denetimlerin dışında ürünlerin fiyat etiketlerinin de denetimlerini gerçekleştirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142