Title of a News Article

Peltek ve Altun’dan mesaj…

.

Peltek ve Altun’dan mesaj…
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yılbaşı nedeniyle r kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Peltek mesajında şunları kaydetti: “Yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını tüm hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. 2019 yılının geride bıraktığımız yıldan daha verimli, ilimizin ekonomik kalkınma ve büyüme hedeflerine daha kısa zamanda ulaşacağı bir yıl olmasını diliyor, tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini, ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve beraberliğini kuvvetlendirmesini temenni ediyorum.

Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin ve üyelerimizin yeni yılı kutlu olsun" dedi.

Meclis Başkanı Altun ise, mesajında şunları kaydetti: “Üzüntüleri,  acıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık.  2019 yılının ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve huzur getirmesi en önemli beklentimizdir. Temennimiz, şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın her yerinde insanların bugünden daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın ve üyelerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195