Title of a News Article

Pınarbaşı'ndan mesaj...

.

Pınarbaşı'ndan mesaj...
banner206
 Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Pınarbaşı mesajında ülkenin iç ve dış düşmanların saldırılarına maruz kaldığı bu sıkıntılı süreçte birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Daha güçlü Türkiye için, millet olarak çok daha güçlü olmalıyız" dedi.

Pınarbaşı, birlik ve beraberliğin yanı sıra sevgi, saygı ve hoşgörünün simgesi olan bayramların, sadece manevi değerlerin değil, nesilleri bir araya getiren sosyal ve kültürel değerlerin korunmasında da büyük rolü olduğunu ifade etti.

Bayramların birleştirici ve bütünleştirici yönüne de dikkati çeken Pınarbaşı, "Sevdiklerimizle bayramı kutlarken, devletin içine sızmış, asker görünümlü hainlerin darbe girişimi ile ülkenin geleceğine kast ettikleri 15 Temmuz gecesini asla unutmamalıyız. O gece destan yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi milletimizin dik duruşunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Ülkemizi işgale kalkışan bu hainlerin tekrar aynı fırsatı bulamaması için millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz. O gece tekrar dirilen Çanakkale ruhunu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor gazilerimize şifalar diliyoruz. Şuanda hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize Allah'tan güç ve kuvvet diliyorum. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Herkesin, sevdikleri ile huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195