Title of a News Article

PKK-FETÖ ilişkisi ortaya çıktı

PKK-FETÖ ilişkisi ortaya çıktı
banner206

Türkiye genelinde aranan 8 canlı bombadan biri olan Bahoz kod adlı Mehmet Erbey, Şanlıurfa’da Fetullah Gülen’e ait bir öğrenci evinde yakalandı.

İstihbarat birimlerinin, Şanlıurfa’da canlı bomba olacağı yönünde aldığı bilgiler neticesinde uzun süre yakın takip yapıldı. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren HÖDER derneğinde Hasan Ş.isimli PKK üyesi kurye, notunu Viranşehir’e götürürken yakalandı. PKK’nın kuryesi olan Hasan Şahin’in üzerinde ele geçirilen bilgi notu doğrultusunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Yenişehir semtinde bir eve baskın düzenledi.

Operasyon düzenlenen ev FETÖ örgütünün imamlarından Halil Sincar kontrolündeki öğrenci evi olduğu ortaya çıktı. Fetullah Gülen örgütüne ait öğrenci evinde Diyarbakır kırsalında bulunan Bahoz kod adlı Mehmet E. isimli canlı bomba da kıskıvrak yakalandı. Şanlıurfa’da eylem yapmak için fırsat kolladığı ancak eylem yapamadan yakalanan Şanlıurfa’dan sorumlu PKK üyesi Mehmet E. polis baskınında yakalanması sonucu olası bir facianın önüne geçilmiş oldu. Bahoz kod adlı PKK’nın Şanlıurfa sorumlusu Mehmet E.’le birlikte 10 kişi daha gözaltına alındı. Fetö örgütünün imamı olduğu öne sürülen Ufuk isimli bir imamında arandığı öğrenildi. Şanlıurfa polisinin eve düzenlediği operasyon sonucu PKK ve Fetö örgütünün işbirliği de ortaya çıkmış oldu.


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142