Title of a News Article

PKK'nın para kaynaklarını sıraladı

PKK'nın para kaynaklarını sıraladı
banner206
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, dün akşam Ahaber'de katıldığı canlı yayın programında PKK'nın para kaynaklarını 3 madde altında topladı.

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, dün akşam Ahaber'de yayınlanan tartışma programının konuğu oldu. Kayyum atanan belediyelerin konu edindiği programda konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, HDP'li belediyelerin PKK'ya maddi kaynak sağladığını söyledi. Başkan Atilla, Türkiye'nin daha kısa bir süre öncesine kadar darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını ancak birlik ruhu ile elde edilen mücadelenin bir çok kesime ders niteliğinde olduğunu söyledi. ABD'nin darbe girişimi ile bağlantısının olup olmadığının da konuşulduğu programda Başkan Atilla, özellikle sınırın Suriye tarafında asılan ABD bayraklarına dikkat çekti.

 

HDP'Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI

Başkan Atilla HDP'li belediyelere kayyum atanması ile ilgili ise, "Tüm HDP'li belediyelere aynı uygalama yapılmalıdır" değerlendirmesi yaptı. HDP'li belediyelerin hendek kazma olaylarına değinen ve bunu vatan hainliği olarak değerlendiren Başkan Atilla, "Bunlar devletin parası, devletin iş makinaları ile bunları yapıyorlar. Bu kesinlikle kabul edilemez" dedi.

 

PKK'NIN MADDİ KAYNAKLARI

Başkan Atilla konuşmasının ilerleyen cümlelerinde ise PKK'nın maddi kaynaklarını sıraladı. 3 madde altında parasal kaynakları sıralayan Başkan Atilla, "İlk olaraka HDP'li belediyelerden elde edilen kaynaklar öne çıkıyor. İkincisi ise uyuşturucu ticareti ve 3'üncü olarak Avrupa'daki sempatizanlardan elde edien maddi kaynaklar. Devletimiz Allah'ın izni ile artık 'dur' diyor ve bu hainliği ortadan kaldırmak için büyük mücadele veriyor" diye konuştu.

 

PKK VE FETÖ İŞBİRLİĞİ

Başkan Atilla daha sonra Güneydoğu'da 100 binlerce dönümlük arazide uyuşturucu ekildiğini ve yıllar boyunca askerin bu bölgelere müdale etmediğini belirterek PKK - FETÖ işbirliğine değindi. Başkan Atilla, "Daha kısa bir süre önce Güneydoğu'da 100 binlerce dönümlülk arazi üzerinde esrar ele geçirildi. Bizim Ceylanpınar TİGEM'den iş makinaları giderek bu arazileri devletin gözetiminde sürdü ve esrarı imha etti. Bölge insanına sorduklarında ise halk yıllar boyunca kimsenin bölgeye gelerek arama yapmadığını söyledi. Yani burada bir işbirliği var. Artık bunların hepsinin sonu geldi. Milleti ile bir, devleti ile bir olan Türkiye artık bunlara dur diyor" şeklinde konuştu.


PAŞA BENZER - URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195