Title of a News Article

PKK’lılar 3 noktaya saldırdılar

 PKK’lılar 3 noktaya saldırdılar
banner206

Şırnak'ta PKK'lılar 3 asker ve polis noktasını eş zamanlı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadı.

PKK'lılar Şırnak'ta eş zamanlı olarak saat 21.00 sıralarında Uludere İlçesi yol kontrol noktası, Tekser Mahallesi'ndeki askeri lojmanlar, Gündoğdu Mahallesi'ndeki polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırılara güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle kısa süreli çatışmalar yaşandı. Saldırıların ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.

 

TERÖRİSTLER, BEYTÜŞŞEBAP'TA DA SALDIRDI

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lılar eş zamanlı olarak ilçedeki polis ve asker noktalarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölü yada yaralı konusunda bilgi alınamazken, ilçe halkı evlerine çekildi.

Beytüşşebap'da bugün saat 21.00 sıralarında PKK'lı teröristler gruplar halinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kato Dağı eteğindeki askeri üs bölgesine, Taktik Jandarma Alay Komutanlığı ile TOKİ Polis Lojmanları polis noktalarına eş zamanlı olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırılar düzenledi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle birlikte çatışmalar yaşandı. İlçe merkezinde yer yer 1 saat süren çatışmaların ardından silah sesleri kesildi. Çatışmalarda ölü ya da yaralı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. İlçede vatandaşlar evlerine çekilirken, güvenlik güçleri önlemleri üst seviyeye çıkardı.

Çatışmaların sürdüğü sırada Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan helikopter, Beytüşşebap İlçesi'ne gitti.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195