Title of a News Article

Plaketlerini Erdoğan’dan aldılar

Plaketlerini Erdoğan’dan aldılar
banner206

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) 10, 20 ve 33'üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni" düzenlendi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirilen törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 10, 20 ve 33’üncü yılını doldurmuş olan delegelere plaket verildi. TOBB delegeliğinde 20. Hizmet yılını dolduran Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB delegeliğinde 10. hizmet yılını doldurmuş olan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Aydın’a da plaket takdim etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, TOBB delegeliğinde 20. yılını doldurmuş olmanın ve Şanlıurfa’ya ve Ticaret Borsası’na hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak, kentin ekonomik kalkınmasına katkı sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kaya, bugün yapılacak olan TOBB 72. Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195