Title of a News Article

Polis, kutlamalara başladı

 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında stant açtı. Stantta, Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar anlatılıyor.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, bu etkinlikler kapsamında belediye binası yanında bir stant açtı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların anlatıldığı stantta, vatandaşların uyması gereken can güvenliği ile ilgili de önemli bilgiler veriliyor.

İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, açılan standı ziyaret ederek, Toplum Destekli Şube Müdürü Rasim Uzun’dan yapılan etkinlikle ilgili bilgiler aldı. Daha sonra gazetecilere bir açıklamada bulunan Müdür Akgül, her yıl kutladıkları Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü bu yılda kutladıklarını belirterek, “Şubelerimizin icraatlarına, halkımızın bilinçlendirmelerine yönelik stantlar oluşturduk. Bu stantta, şubelerimizin yaptığı işlemler vatandaşlarımıza anlatılıyor. 10 Nisan’a kadar çeşitli etkinliklerle Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız” dedi.

Bu arada Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü standının 4 gün boyunca açık kalacağı bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195