Title of a News Article

Polisi alarma geçiren otomobil...

.

Polisi alarma geçiren otomobil...
banner206
GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, sokakta terk edilmiş durumdaki otomobilde, ihbar üzerine polisin yaptığı aramada, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Olay, dün gece geç saatlerde Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Kanat Sokak'ta oturanlar, uzun süre sahibi gelmeyen Suriyeli sığınmacıya ait, geçici olarak Şanlıurfa'dan 63 SAT 005 plakası verilen park halindeki otomobilden şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Sokağa gelen polisler de çevrede önlem aldıktan sonra eğitimli köpek yardımıyla araçta arama yaptı. Köpeğin tepki vermesi üzerine araçta patlayıcı bulunabileceği belirlendi ve Gaziantep'ten bomba imha uzmanları ile terör konusunda uzman polisler Nizip'e çağırıldı. Nizip'e gelen uzman ekip, önlem aldıktan sonra otomobilde yaptığı aramada 4 teneke kutu içerisinde kalıp halinde ve poşetlere sarılı malzemeler ele geçirdi. Patlayıcı yapımında kullanıldığı öğrenilen ancak içeriğine ait bilgi verilmeyen malzemeler polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis daha sonra otomobili de detaylı inceleme için çekici yardımıyla Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürdü.

Polis, plakasından otomobilin sahibini ve sokağa bırakan kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195