Title of a News Article

Polisin dikkatli takibi olayı çözdü

Polisin dikkatli takibi olayı çözdü
banner206

Başka bir ilden gelerek Adıyaman'da hırsızlık yapan kişiler, polisin dikkatli takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık iki hafta önce Adıyaman Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir iş yerinin çelik kasasını açan ve içerisinde bulunan 3 bin TL para ve 1 adet 9 mm tabancayı çalan hırsızlar yakalandı.

Kimsenin olmadığı bir zamanda işyerine giren H.K. ve O.U. adlı şahıslar, kasada bulunan 3 bin TL para ve 1 adet tabancayı alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri işyerinde yaptıkları incelemede bir ipucuna rastlamadı ancak, cadde üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri cadde üzerinde yabancı plakalı otomobilin durduğunu ve iki kişinin bu otomobilden indiğini fark etti. Daha sonra plaka üzerinden MOBESE kameraları incelendi. Otomobilin Şanlıurfa'ya gittiği tespit edilirken, bunun üzerine polis ekipleri otomobilin sahibine ulaştı ancak otomobili başka bir kişinin kullandığı tespit edildi. H.K. ve O.U.'nun otomobilde olduğu ve bu zanlıların daha önceden birçok suç kaydının olduğu belirlendi. Şahıslar Şanlıurfa'da Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak Adıyaman'a getirildi.

İfadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan H.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların çaldıkları tabanca ise sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195