Title of a News Article

Polisler vatandaşları ziyaret ediyor

 Polisler vatandaşları ziyaret ediyor
banner206

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri, merkez ve ilçelerde bulunan vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Konuya ilişkin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri yürütmüş oldukları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında risk grubu bölgeler başta olmak üzere, il merkezi ve ilçelerdeki vatandaşların evlerine, işyerlerine, çalıştıkları alanlara konuk olarak onlarla samimi bir ortamda bir araya geliyor. Özellikle geleceğimizin teminatı gençlerin korunmasına yönelik mahallelerde, esnaf ziyaretlerinde, muhtarlık görüşmelerinde terör örgütlerinin gerçek amaç ve hedefleri konusunda bilgilendirme sohbetleri yapılıyor. Yapılan bu ziyaretlerde esnafa, ailelere ve muhtarlara kendilerine özel olarak hazırlanmış çeşitli hediyeler veriliyor.

Bununla birlikte okul çağında olup çeşitli sebeplerden okula devam edemeyen çocuk ve gençlere çeşitli destek ve çabalarla okula devam etmeleri sağlanıyor. Ayrıca yapılan ziyaret sırasında Ateş ve Denız ailelerinde çeşitli sebeplerden dolayı 4 kızlarının kimliklerinin olmadığı için okula gidemedikleri ve bazı imkânsızlıkların olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde kızların kimlikleri çıkartılarak okula gönderilmesi sağlanmıştır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195