Title of a News Article

Projeleri konuştular...

.

Projeleri konuştular...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret ederek Şanlıurfa’nın gelişimine katkı sağlayacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Şanlıurfa’nın gelişimi ve dönüşümü hakkında gerçekleştirilen birliktelik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, "Esas olan Şanlıurfa’yı hep birlikte geliştirmektir" dedi.
Yerel hizmetler anlamında milletvekilleriyle her zaman istişare yaptıklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Sağ olsun Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri bu gün bizleri ziyaret etti. Kendisiyle önemli konularda görüşmeler yaptık. Çalışmalarımızı istişareyle yürütüyoruz. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Esas olan Şanlıurfalılardır. Sağ olsun hem mecliste hem de Şanlıurfa’da milletvekillerimiz bize her zaman destek veriyor" dedi
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, "Her defasında Şanlıurfa’nın sorunlarını Nihat Çiftçi ile görüşerek istişarede bulunuyoruz. Sağ olsun Başkanımız Nihat Çiftçi geldiği günden bu yana, gecesini gündüzüne katarak büyük bir çalışma içerisinde. Başkanımız, hem kırsalda hem de merkezde büyük çalışmalara imza attı. Biz de milletvekilleri olarak Ankara’ya getirmiş olduğu projelere destek veriyoruz. Çalışmalarımızı birlikte, Şanlıurfa’nın geleceği için gerçekleştiriyoruz" şekline konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195