Title of a News Article

Projenin ihale süreci başlıyor

Projenin ihale süreci başlıyor
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Viranşehir’de kuracağı Pamuk Test Laboratuarının ihale süreci için gerekli çalışmalara başlandı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın  (ŞUTB) Viranşehir’e kuracağı Pamuk Test Laboratuarının ihale süreci için Ajans’tan uzman kişiler ve Ticaret Borsası’nın IPA Birimi ile  gerekli çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Karacadağ Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında aldığı hibe ile Viranşehir Buğday Pazarı’nda bulunan Ticaret Borsası Tescil Bürosuna Pamuk Test Laboratuarı kuracak.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nda uzmanlarla fikir alışverişinde bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Ticaret Borsası’nın Avrupa Birliği’nden hibe alan projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Kaya,  üyelere ve Şanlıurfa’ya hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı.

Kurdukları laboratuar ile üreticinin yetiştirdiği pamuğun halitesini öğrenmesini sağlayacaklarını belirten Başkan Kaya,  amaçlarının rekabeti geliştirmek ve bu şekilde kaliteyi ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Kaya, Urfa üreticisinin eskisi gibi değil daha bilinçli ve Urfa’yı daha ileriye taşıyacak düzeyde olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195