Title of a News Article

Protestolara onlar da destek verdi

Protestolara onlar da destek verdi
banner206

İşgalci İsrail'in Filistin'in başkenti Kudüs'te Mescid'i Aksa'ya yönelik düzenlediği şiddetli saldırılara tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye'nin dört bir yanında İsrail lanetlenerek protesto edildi. Tugvalı gençlerde yapılan protestoya destek verdiler.

Bir kaç gündür işgalçi İsrail tarafından Kudüs'te Mescid'i Aksa'da müslümanlara karşı sert bir tutum gerçekleştiriliyor. Plastik mermi, ses bombası ve son olarak savaş uçaklarıyla yapılan saldırılarda yüzlerce kişi yaralanmış ve çocuklarında içerisinde bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. 

Dünya genelinde İsrail'e karşı en sert tepki yine Türkiye'den ve Türk milletinden geliyor. Dün gece sahur vakti hemen hemen her ilde İsrail'e yönelik protestolar düzenlendi. Bu iller arasında Şanlıurfa'da var. Balıklıgöl platosu içerisinde toplanan yüzlerce vatandaş İsrail'i protesto ederek lanet yağdırdılar.

Toplanan gruplar arasında Tugva Şanlıurfa il temsilciliği gençlik üyeleri de vardı. Filistin ve Türk Bayraklarıyla Balıklıgöl'e giden gençler de yapılan protestoya destek verdiler.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2021, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195