Title of a News Article

RAMAZAN SEÇİLMİŞ’TEN BAŞKAN ERTEKİN’E VEDA ZİYARETİ

.

RAMAZAN SEÇİLMİŞ’TEN BAŞKAN ERTEKİN’E VEDA ZİYARETİ
banner206

Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İç İşleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’i makamında ziyaret ederek vedalaştı. Gerçekleşen Ziyarette ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş hazır bulundu.

Başkan Ertekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.  Başkan Ertekin ziyaret ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli Vali Yardımcımız Sayın Ramazan Seçilmiş beye ziyaretinden ve Şanlıurfa’mıza sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ise “Şanlıurfa’da görevde bulunduğumuz süre içerisinde, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bu süre içerisinde bana destek olan bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

2010 yılında Tunceli Nazımiye Kaymakamı iken Vali Yardımcısı olarak atanan Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa'da 5 yıl görev yaptı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 15:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

Sabri Ertekin kaç defa çiftçi DEDAŞ blokesini Gündeme getirdin yazıklar olsun Urfa'daki bütün sivil toplum kuruluşlarına

SIRADAKİ HABER

banner195