Title of a News Article

Ramazan yine dolu dolu geçti

 Ramazan yine dolu dolu geçti
banner206

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri dün akşam da yine dolu dolu geçti.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerin dün akşamki ayağında; Hacivat- Karagöz, Meddah, Orta Oyun ve sıra gecesi vardı. Gecenin en ilgi çeken etkinliği ise lokma dağıtımı oldu. Özellikle çocuklar için sergilenen birbirinden güzel oyunlar sonrası dağıtılan lokma vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Grubu tarafından Ramazan Ayı boyunca etkinlik alanında yapılan gösterilerde başta Hacivat- Karagöz, Meddah, Orta Oyun, Pişekâr gibi oyunlar sergilenerek vatandaşlardan tam not alındı. Haleplibahçe Mozaik Müzesi önündeki etkinliklere çocuklarıyla birlikte katılan aileler, Eyyübiye Belediyesine hem ramazan ayının maneviyatını yaşatan etkinlikler hem de çocuklar için sahnelenen etkinlikler düzenledikleri için teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gecede, gelen misafirlere ayrıca lokma tatlısı da ikram edildi.

Son olarak ise sahneye İbrahim Görgün Urfa Sıra Gecesi Ekibi çıktı. Sıra gecesi ekibi  Eyyübiyelilere unutulmaz Urfa türkülerinin yanı sıra Ramazan ayına özel seslendirmiş olukları fasıllarla gelenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2015, 01:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195