Title of a News Article

Referandum için sahada olan teşkilat...

.

Referandum için sahada olan teşkilat...
banner206

AK Parti Haliliye ilçe teşkilatı 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
 
Yaklaşan seçim öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat, "AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı olarak, Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, Ana kadememiz, meclis üyelerimizle birlikte tam kadro sahadayız" dedi.

Başkan Canpolat "Start verildiği günden bu yana Şanlıurfa merkez mahallelerimizde çalmadık kapı, sıkmadık el, girmediğimiz sokak, girmediğimiz esnaf kalmayacak şekilde partimizin genel merkezimizin göndermiş olduğu evrak, broşür ve Evet gazetelerinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz ve bir Evet oyunun fazla çıkması için halkımızdan Evet’e destek istiyoruz.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat "Bize sorulan sorularla ilgili olarak da ilgili, bilgili arkadaşlarımız vatandaşlarımızın sormuş olduğu sorulara cevap veriyorlar. Bizler ilçe teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi inşallah bu seçimde de iyi bir galibiyetle, halkımızın da göstereceği teveccüh ile gerek sandıkta ki görevimizi, gerekse sahada ki görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. İnşallah şimdiden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum gazamız mübarek olsun" dedi.






Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195