Title of a News Article

Rektör Taşaltın'dan yalanlama…

.

Rektör Taşaltın'dan yalanlama…
banner206

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Rektör beyin baskısı, Rektör Yardımcısını İstifa ettirdi” haberini yalanladı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Rektör beyin baskısı, Rektör Yardımcısını İstifa ettirdi” haberinde ismi geçen Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ercan Yeni ile birlikte basın açıklamasında bulundu. Osmanbey Kampüsü’nde bulunan Harran Tıp Fakültesi Hastanesinde düzenlenen basın toplantısında; Rektör Taşaltın, baskı sonucu istifa ettiği iddia edilen Yeni ile tokalaşarak, bu haberleri üniversite hastanesinden rahatsız olanların yaptığını söyledi.

Ercan Yeni’nin isitfasıyla ilgili konuşan Taşaltın, “Ercan Bey; “Ben yoruldum, bırakmak istiyorum, mesleğime dönmek istiyorum” demişti.  Bende, “hocam bizim ihtiyacımız var, bırakırsanız üniversitemiz zor durumda olur, bırakmayın” demiştim. Aramızda bir kırgınlık yok. Hastanenin iyi gidişinden rahatsız olanlar bu haberi yapıyordur” dedi.

 

Yeni: Kimseyle kırgınlığım yok

Ercan yeni ise, yaptığı açıklamada, 21 Yıldır Şanlıurfa’da görev yaptığını vurgulayarak, “Sağlık sorunları ve ben üroloji uzmanıyım mesleğimi rahat yapamamaktan dolayı idaredeki enerjimin de azalmasını gerekçe göstererek hocamdan affımı istedim. Üniversitede taşlar yerine oturunca pazartesi günü hocamızla görüştük ve istifa dilekçemi verdim, halen cevap da gelmedi. Kesinlikle basına yansıdığı gibi aramızda bir sıkıntı yok. Hocamıza veya başka bir kimseyle kırgınlığımız falan yoktur” şeklinde konuştu.


Haber:Paşa BENZER 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195