Title of a News Article

Ronaldo Kur-an okuyor...

Ronaldo Kur-an okuyor...
banner206
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs vakası, hayatının her alanında olduğu gibi sporu da vurdu ve birçok branşlar ertelendi.Salgın sebebiyle ekonomik sıkıntı çeken Juventus, yılda 30 milyon Euro kazanan Ronaldo için planlarını belirledi. Juve, CR7’yi ya ortalama 70 milyon Euro’ya satacak ya da ya indirim isteyerek 2022’de bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak.

''Kur'an-ı Kerim okumaya başladım''

Geçtiğimiz günlerde annesinin hastaneden taburcu olduğunu açıklayan ve maaşında indirime giden Cristiano Ronaldo, “Karantinadayken insan kendisiyle başbaşa kalıyor bu sürede çok kitap okudum, çok düşündüm.. şimdi de Kur'an-ı Kerim okumaya başladım.” dedi.

10 milyon 330 bin Euro

Yıllık maaşı 31 milyon Euro olan Ronaldo'nun indirim tutarı ise 10 milyon 330 bin Euro. Yıllık 1 milyon 800 bin Euro kazanan milli futbolcumuz Merih Demiral da 600 bin Euro'sunu kulübe bağışladı.

''Annemin hastaneden eve dönmesi sebebiyle minnettarım''

Portekizli yıldız Ronaldo, ''Annemin hastaneden eve dönmesi sebebiyle minnettarım. Ailenize ve sevdiklerinize iyi bakın.'' paylaşımında bulundu.

Karantinada kalıyor

Dolores Aveiro, Mart ayının başında ülkesi Portekiz'de felç geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun tedavilerin ardından sağlığına kavuşan Dolores Aveiro'yu da yanına alan Ronaldo, çocukları, sevgilisi, kız kardeşleriyle ülkesinde bulunan Madeira adasındaki özel evinde karantinada bulunuyor.

Daha önce Kur'an-ı Kerim hediye edilmişti

Suudi Arabistan'ın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden birinin reklamında oynama teklifini geri çevirmeyen Cristiano Ronaldo'ya Özel kutusu içinde hazırlanan altın işlemeli Kur'an-ı Kerim hediye edimiş Ronaldo'nun da bu özel hediye karşısında "Bunu evimin en özel yerinde saklayacağım" dediği öğrenilmişti.

Müslümanlarla arası çok iyi

Kur'an hediye edilecek kadar değer verilen Ronaldo, bir süre önce de, 2011'de kazandığı Altın Ayakkabı ödülünün açık arttırmayla satılmasının ardından eline geçen 1.5 milyon euro'yu Gazze'deki Filistinli çocuklar için bağışlamıştı.

Portekizli oyuncu ayrıca, İsrail Milli Takımı'yla Tel Aviv'de oynadıkları Dünya Kupası eleme maçının ardından İsrailli futbolcularla forma değiştirmeyi reddetmişti. Hatta bazı basın organlarında Ronaldo'nun forma değiştirme teklifi üzerine "Ben katillerle forma değiştirmem" dediği bile iddia edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195