Title of a News Article

Sade: Dik duran bürokratlara ihtiyaç var

.

Sade: Dik duran bürokratlara ihtiyaç var
banner206
TÜMSİAD kurum ve kuruluşlara işbirliği ziyaretleri düzenliyor. Bu kapsamda Şube Yönetim Kurulu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar’ı ve Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili’yi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar’ı ziyaretinde konuşan TÜMSİAD Şube Başkanı M.Sadık Sade, Genel Sekreterin idarecilik tecrübelerine güvendiklerini söyleyerek kamuoyunun da desteğiyle güzel işler başarılacağına inandıklarını söyledi. Başkan Sade, “Sayın Genel sekreterimiz sadece bizim değil tüm Şanlıurfa’nın tanıdığı ve bu coğrafyada yetişen önemli bir bürokrat.. Bugüne kadar dik duruşunu bozduğuna şahit olmadığımız önemli bir şahsiyet.. Aynı duruşu bu görevde de devam ettireceğine inancımız tamdır. Şanlıurfa’nın dik duran, aldığı doğruları kararlılıkla uygulayan bürokratlara ihtiyacı var. Şanlıurfa’nın bugününe ve geleceğine etki eden konularda isabetli kararlara imza atacağına inanıyoruz. Başkanımızla birlikte güzel bir ekip ruhu ile çalışıyorlar. Tüm Belediye çalışanlarının da aynı doğrultuda çalışmasıyla ve halkımızın da desteğiyle güzel işler başarılması kaçınılmazdır. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. TÜMSİAD Şubemizin bünyesinde, konusunda uzman kişilerden oluşturduğumuz Çevre ve Şehircilik Komisyonumuz da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarımızın sonuçlarını sık sık Başkanımızla ve Genel Sekreterimizle paylaşıyoruz. Bu işbirliğinin memleketimize olumlu yansımalarını sevinerek müşahede ediyoruz” şeklinde konuştu.

KONU URFA OLUNCA AKAN SULAR DURMALI

TÜMSİAD Yönetim Kurulu ile birlikte Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili’yi ziyaretinde konuşan M.Sadık Sade, Şanlıurfa’nın ortak payda olması gerektiğini belirterek, bu zihniyette olan her kurum ve kuruluşla yakın çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Başkan Sade, “Başkanımız sektörün içinden gelen, konusuna hâkim bir STK Başkanımızdır. Tecrübelerinin ve deneyimlerinin Şanlıurfa’ya faydalar sağlayacağına inanıyoruz. Konu Şanlıurfa olunca akan suların durması lazım.. Memleketimiz adına hayırlı hizmetlerde kenetlenerek hep birlikte hareket etmeliyiz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

MAKAMLARA KİŞİLER HAKEDEREK OTURMALI.

SIRADAKİ HABER

banner195