Title of a News Article

Sade; “Şanlıurfa doğru tanıtılmalı”

.

Sade; “Şanlıurfa doğru tanıtılmalı”
banner206

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Başkanının TÜMSİAD’ı ziyaretinde konuşan Sade, Şanlıurfa’nın ehil eller tarafından düzgünce tanıtılmaya ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) ve Avrupa Belediyeler Birliği Konseyi Başkanı Aziz Şahin ve Şanlıurfa ATİK Şube Başkanı Hasan Çay Tümsiad’ı ziyaret etti. Özellikle Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği geliştirmek istediklerini söyleyen ATİK Başkanı Aziz Şahin, Şanlıurfa’yı dünyaya tanıtabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Şahin, “Şanlıurfa dünya turizminde marka değeri taşıyan bir yerdir. Bu değeri yükseltmek adına çalışmalar yapmak istiyoruz. Tanınırlığı arttırmak adına bir çok önemli faaliyeti birlikte gerçekleştirebiliniz. Şanlıurfa’da Avrupalı Türk işadamları formu düzenlemek, buradaki belediyelerin ve okulların Avrupa’daki belediye ve okullarla kardeş olmasını sağlamak, Avrupa’da Şanlıurfa tanıtım günleri organizasyonları yapmak gibi birçok faaliyete birlikte imza atabiliriz. Ayrıca Avrupa’da yaşayan birçok Şanlıurfalı var. Onların birlikte doğdukları yere yatırım yapması da önemsediğimiz faaliyetler arasında.. Şanlıurfa’nın marka değerini hak ettiği noktaya taşımalıyız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, böyle işbirliklerinin Şanlıurfa’nın geleceği adına önemli adımlar olduğunu vurguladı. Dünya’nın en önemli marka şehirlerinden birisinin Şanlıurfa olduğuna dikkat çeken Sadık Sade, “Şanlıurfa sadece Türkiye için değil Dünya için de gerçekten marka bir şehir. Tarihiyle ve kültürüyle daha üst noktalara taşınabilir bir dünya mirası. Bizlere düşen Şanlıurfa’yı ve sahip olduğu değerleri tüm dünyaya doğru dürüst anlatmaktır. Bu şehrin sahiplerinin gece gündüz bu kaygıyı taşıması gerektiğini düşünüyoruz.  Biz Şanlıurfa Tümsiad olarak tanıtım konusunda çalışmalar başlattık ve gerekli girişimlerimizi yaptık. Olgunlaşınca kamuoyuyla paylaşacağız. Ayrıca ziyaret ve işbirliği için de misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142