Title of a News Article

Sade; "Yeni hükümete kolaylıklar diliyoruz"

.

Sade; "Yeni hükümete kolaylıklar diliyoruz"
banner206

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade 65. Hükümete başarılar diledi. Hükümetin zor bir dönemde göreve geldiğini hatırlatan Başkan Sade, yeni kabinenin tecrübeli isimlerden oluşmasının bu zorluğu hafifleteceğine inandığını söyledi.
TÜMSİAD Başkanı Sade, "Ülkemizin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği bir anda yeni bir kabine göreve gelmiştir. Gerek Başbakanımız gerekse kabineyi oluşturan Bakanlarımız, daha önceden de bu veya benzer görevleri ifa ettikleri için tecrübeleri işlerini kolaylaştıracaktır. Hep birlikte Bölge politikalarında, Avrupa Birliği ile olan ilişkilerde, ekonomik reformların hayata geçirilmesinde ve Türkiye’nin 2023 ve sonrası hedeflerinde başarılı işlere imza atacaklarına inancımız tamdır. Bakanlarımız ve hükümet kendi görevlerini yaparken bizler de sivil toplum kuruluşları olarak, kendimize düşenin en iyisini yapmak zorundayız. Kalkınmamızın ve büyümemizin devamı için bu şarttır. Yeni Hükümetimize başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

 

“BAKAN ÇELİK ŞANLIURFA İÇİN BİR KAZANIMDIR”

Yeni kabinede Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in görevine devam etmesini de yorumlayan Başkan M. Sadık Sade, "Şanlıurfalı Bakanımız sayın Faruk Çelik, bu güne kadar bölgedeki dengeleri bilen ve kollayan, vizyon sahibi ve sorunların hem kaynağına inen hem de kararlılıkla takip eden bir çalışma temposu sergilemiştir. Sadece kendi Bakanlık alanına giren konularla ilgili değil Şanlıurfa'yı ilgilendiren her konuda duyarlılık göstermiştir. Bakanımızın görevine devam edecek olması ülkemiz ve ilimiz adına bir kazanımdır. Biz de proje ve fikirlerimizle sürece katkıda bulunacağız" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195