Title of a News Article

Sadece Urfa'da değil, Türkiye genelinde bir ilk!...

Sadece Urfa'da değil, Türkiye genelinde bir ilk!...
banner206

Doğa Mangal, Türkiye’de ocakbaşı anlamında bir ilki gerçekleştirerek Mobil Catering Aracı ile kebap çeşitlerini halkın ayağına götürmeye başladı. Bu olay ise sadece Şanlıurfa'da değil, Türkiye genelinde bir ilke kavuştu. 

Şanlıurfa’da doğanın lezzetlerini sunan Doğa Mangal, bir yeniliğe daha imza attı. Zengin kebap menüsüyle Vali Konağı yanında hizmet veren ve yoğun ilgiden dolayı Urfacity AVM’de de şube açarak hizmet vermeye başlayan Doğa Mangal, son olarak Mobil Catering Aracı ile Urfalılara hizmet vermeye başladı. 

İçerisinde mangal, bulaşık makinesi, buzdolabı ve lavabo gibi aksamları da bulunan Mobil Catering Aracı, Ramazan ayı dolayısıyla Rabia ve Topçu Meydanı’nda gibi bölgelerde hizmet vermeye başladı. İftar saatine yakın Meydanda kurulan ve sahura vaktine kadar hizmet veren Mobil Catering Aracı, vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. 

Doğa Mangal Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökmen ve Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel, dün geceki sahurda gazetecilerimisafir ettiler. Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel, Mobil Catering Aracı ile gazetecilere kebap çeşitlerini sunarken aynı zamanda bir ilki gerçekleştirdikleri bu araç ile ilgili bilgiler verdi. 

Ocakbaşı anlamında Türkiye’de ilk defa kendilerinin Mobil Catering Aracı ile hizmet vermeye başladıklarını belirten Öncel, “Bundan dolayı mutluyuz, aracımız yeni hizmete girmesine rağmen vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyor” dedi. 

Urfa’nın lezzetlerini il dışına taşıyacak
Mobil Catering Aracı sayesinde Şanlıurfa’nın birbirinden lezzetli kebap çeşitleri de Urfa dışına taşınacak, bu anlamda Urfa yemekleri Tüm Türkiye’ye sıcaklığıyla sunulup tanıtıma katkıda bulunulacak.

Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel, Mobil Catering Aracı ile Ramazan ayının sonuna kadar iftardan sahura kadar Rabia ve Topçu Meydanı’nda faaliyet göstereceklerini dile getirerek “Daha sonra bu aracımızla birlikte gerek Şanlıurfa gerekse de çevre illerde düzenlenecek olan etkinliklere katılarak Urfa’nın lezzetlerini halka sunacağız. Bunun yanı sıra Urfa’nın tarihi ve turistik yerlerinde de kebap çeşitlerimizi vatandaşlara arz etmeyi planlıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 17:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih ergen
Semih ergen - 10 yıl Önce

Tebrikler doğa mangal farklı bi konsept getirdi. Diğer yerlerede yol gösterici oldu emeği geçenlere tekrardan teşekkür

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142