Title of a News Article

Şafak operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Altındağ ilçesinde 500 polisin katılımıyla 55 adrese eş zamanlı 'Şafak Operasyonu' düzenledi.

Şafak operasyonu
banner206

 Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik, Asayiş ekipleri, Özel Hareket ve Çevik Kuvvet polislerinin desteği ile Altındağ ilçesinin gecekondu semtlerinden Hıdırlıktepe'ye sabah saatlerinde 'Şafak Operasyonu' gerçekleştirdi. Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın bir helikopterden bizzat yönettiği operasyona 500 polis katıldı.

Havadan iki helikopterle destek verilen operasyonda özel harekat polisleri koç başları ile kapıları kırılan 55 adrese girdi. Evler, narkotik dedektör köpeklerinin de yardımıyla didik didik arandı.

Yapılan operasyon sonucu 30 kişi gözaltına alınırken uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, sallama tabir edilen bıçak ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Operasyon sırasında çevik kuvvet ekipleri mahalleyi ablukaya alarak içeriden ve dışarıdan kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. Gözaltına alınan şüpheliler Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195