Title of a News Article

Sakarya'dan Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü..

.

Sakarya'dan Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü..
banner206

 Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Ticaret odası ile Ankara'nın Polatlı Ticaret Odası, 'Sakarya Nehri'nden Fırat’a Uzanan Tarihi Köprü' adlı projesi kapsamında  bir kez daha bir araya geldiler.

Ankara'nın Polatlı ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçeleri ticaret odaları arasında ticari faaliyetler ve turizmi canlandırmak hedefiyle başlatılan "Sakarya Nehrinden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü" projesinin ikinci Birecik ilçesinde  yapıldı.

Birecik ilçe  Ticaret sanayi odasında yapılan toplantıda konuşan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müslüm Acar da projenin kardeşliğe katkı sağlayacağına inandığını dile getirerek, projeye mali destek sağlayan Ankara Kalkınma Ajansı'na ve Polatlı Ticaret odasına teşekkür ederek yatırım çağrısında bulundu. Birecik ilçesinde yapımına başlanan Organize sanayide iş adamlarının yatırım yapmalarını isteyen Acar’ Şanlıurfa yatırım için çok avantajlı bir il, kardeş odamız Polatlı Ticaret odası meclisi ve üyelerine kapımız sonsuza kadar açık’dedi.

Çok sayıda iş adamı üyeleri ile Birecik ilçesine gelem Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, başlatılan "Sakarya Nehrinden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü"projeyi gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek "Polatlı ile Birecik arasında hem ticaret hem de kültürel etkileşimi yoğunlaştıracak, kardeşliğimiz artıracak bir projedir" dedi.

 Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Acar, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Yaşar, Birecik ve Polatlılı iş adamları yapılan toplantı ve imza töreninin ardından bazı esnafı ziyaret ettiler. 

Her iki odanın Başkan ve üyeleri daha sonra Birecik ve Halfeti ilçelerinin tarihi mekanlarını gezdiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195