Title of a News Article

Sanki savaşa gidiyoruz!

.

Sanki savaşa gidiyoruz!
banner206

Şanlıurfa’da ‘Uludere Olayı’nın yıldönümü nedeniyle yapılan basın açıklamasından çok çevrede alınan güvenlik önlemleri konuşuldu.

‘Uludere Olayı’nın yıldönümü nedeniyle HDP Urfa İl Teşkilatı tarafından basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya HDP Urfa Milletvekili İbrahim Ayhan, HDP İl Eş Başkanı Sevda Çelik Özbingöl , HDP yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açıklama nedeniyle Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Abide Kavşağı, Topçu Meydanı ve Köprübaşı civarında alınan güvenlik önlemlerinden dolayı esnaf da tedirgin oldu. Çevredeki esnaflar, 100 Kişilik grubun yapacağı basın açıklaması için Toma ve akrep gibi zırhlı araçların yanı sıra çok sayıda polisle alınan güvenlik önlemlerini gereksiz olarak yorumladı. Urfa’nın terör şehri olmadığına vurgu yapan esnaflar, “Bu kadar çok polisle alınan önlemlerden dolayı Urfa’da sanki savaşa gidilecekmiş gibi bir hava yaratılıyor. Bu görüntü hem bizleri hem de kentimize gelen turistleri rahatsız ediyor” dediler.

Bu arada yapılan basın açıklamasında, Uludere Olayında hayatını kaybedenler anılırken, olayın sorumlularının halen açığa çıkarılmadığına vurgu yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195