Title of a News Article

Urfa'da intihar şoku...

.

Urfa'da intihar şoku...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bahçesinde, işten çıkarıldığı için boynuna pankart asan şahıs belediye bahçesinde kafasına dayadığı silahla intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, daha önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde taşeron firma işçisi olarak çalışan Halil O. (36) isimli şahıs, işten çıkarıldığını iddia ederek belediye bahçesinde silahlı intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık bir saat boyunca polis ve belediye görevlileri tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, işten çıkarıldıktan sonra yetkililerle görüşmek istediğini fakat kimsenin kendisiyle görüşmeyi kabul etmediğini iddia etti. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gelene kadar eylemini sonlandırmayacağını söyleyen şahıs, belediyede çalışan bir görevli ve polisler tarafından ikna edildi. Silahını bırakan şahıs, polis ve görevliler tarafından belediyeye götürüldü.

 

Belediye Başkanı açıklama yaptı

Eylem olduğu sırada ilçede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise apar topar belediyeye geldi. Eylemi gerçekleştiren Halil O. ile görüşen Çiftçi, istenmeyen bir olayın gerçekleştiğini belirtti. Mağduriyetin giderilmesi için çalışma yapacaklarını söyleyen Çiftçi, işçinin neden işten çıkarıldığının araştırılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 16:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
deniz suruc
deniz suruc - 7 yıl Önce

Gariban diycem ama gariban adamda silahin neişi war

kara
kara - 7 yıl Önce

Bağımsız eğitim sendikası siyasilerin değil eğitimcilerin sendikasıdır

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142