Title of a News Article

Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunda Kaza

 Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunda Kaza
banner206

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralanırken, kalçasında kırık olduğu tespit edilen ve feryat eden bir kadın, güçlükle araçtan çıkarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Diyarbakır istikametine seyir eden M. Salih G. idaresindeki 21 GJ 908 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 2. kilometresinde bulunan Kızlar köyü kavşağına dönerken, köyden kavşağa çıkan Muhittin Y. idaresindeki 63 ZS 527 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüleri ve Yeter Aslan (28) ile ismi henüz belirlenemeyen 2 kişi daha yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Muhittin Y. idaresindeki otomobilde bulunan ve kalçasında kırık olduğu tespit edilen Yeter Aslan ise, uzun süre feryat etti. Sağlık ekiplerinin araçtan çıkarmaya çalıştığı Yeter Aslan, ağrıları nedeniyle ağlaması sonucu araçtan çıkarılamadı. Önce polis ekipleri ve gazeteciler tarafından yaralının bulunduğu otomobilin sıkışan kapıları açılmaya çalışıldı. Başarılı olamayınca ekipler, açık kapıdan yaralıyı çıkarmaya çalıştı. Sağlık ekipleri, yaralıyı feryatlarına rağmen sedyeye yatırmayı başardı. Ekipler, araçtan çıkardığı yaralıyı ilk müdahalenin ardından önce ambulansa, sonra da hastaneye götürdü.

Kavşağın ortasındaki kazalı otomobil, traktör yardımı ile yol kenarına çekilirken, etrafa saçılan cam kırıkları belediye işçileri tarafından temizlendi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195