Title of a News Article

Şanlıurfa Emniyetinde buruk veda!

VİDEOLU HABER...

Şanlıurfa’da yaklaşık 3 yıldır İl Emniyet müdürlüğü görevini sürdüren ve birkaç gün önce çıkan karar ile merkeze alınan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, bugün Polis Evinde kendisine düzenlenen vedalaşma törenine katıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Polis evinde vatandaşlar ve kurum yöneticileri vedalaştı.

Polisevinde düzenlen veda törenine Vali Yardımcısı Aylin Kırcıduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatiopoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 28 ay Şanlıurfa İlinde başarılı bir şekilde görev yapan Mehmet Likoğlu, kendisiyle vedalaşmaya gelen herkesle tek tek sohbet etti.

Törende konuşma yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Alparslan Hersanlıoğlu, Mehmet Likoğlu’nun görev süresi boyunca başarılı işlere imza attığını söyleyerek, duygulu anlar yaşadı. Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise, yaptığı konuşmada Şanlıurfa’nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, 28 ay boyunca boyunca işini layığıyla yerine getirmeye çalıştığını kaydetti. Likoğlu, “Şanlıurfa’da bulunduğu süre içinde çalıştığı insanlarla Şanlıurfalılara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Tüm emniyet çalışanlarıyla Şanlıurfa’nın güvenliği için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hoşgörü diyalog ve iyi niyetle bu işi götürmeye çalıştık. Umarım başarmışızdır” dedi. Konuşmaların ardından Şanlıurfa’da başarılı işlere imza atan Mehmet Likoğlu’na  Urfastar Gazetesi Yazarı Reşat Uzun tarafından plaket hediye edildi. Likoğlu, Polisevi girişinde vedalaşmak için gelenlerle tek tek tokalaşarak helallik istedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195