Title of a News Article

Şanlıurfa Genç MİSİAD, 23 Nisan çocuklarını eğlendirdi

Genç MİSİAD Şanlıurfa Şubesi, Sabancı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek, kimsesiz çocukların 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Genç Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin organize ettiği programa; Şanlıurfa Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Genç MİSİAD Şube Başkanı Mehmet Emin Boz, MİSİAD Yönetim kurulu üyeleri Osman Mutlu, Halil Öncel, Sefa Ayaydın, Genç MİSİAD Yönetim kurulu üyeleri Cihan Gökmen, Reşat Öncel ve Naif Bülbül katıldı.

Sabancı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukların, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Şanlıurfa MİSİAD yönetimi ve Genç MİSİAD yönetimi üyeleri, çocuklara günün anlam ve önemi nedeniyle çeşitli armağanlar hediye ettiler.

Yurtta kalan çocuklara yönelik müzik eşliğinde palyaço ve pamuk prenses gösterisi Yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte çocukların mutlu oldukları gözlemlendi.

Genç MİSİAD Urfa Şube Başkanı Mehmet Emin Boz, düzenledikleri etkinlikle ilgili bir açıklama yaparak; "23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla yurtta kalan çocukları mutlu etmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Herkesin burayı ziyaret ederek çocuklara en azından bir tebessüm göstermelerini ve kendilerine, küçük de olsa birer hediye vermelerini arzuluyoruz. Bizler, Genç MİSİAD ailesi olarak bunu gerçekleştirdik ve buna benzer etkinlikler yapmaya da devam edeceğiz. Bundan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195