Title of a News Article

Şanlıurfa Genç Misiad gücüne güç kattı

2014 yılında Şanlıurfalı İş Adamı Feridun Öncel'in başkanlığında kurulan Misiad, çok kısa bir zaman diliminde hem yurt içi hem de yurt dışında büyüyerek gücüne güç kattı.

Gençlik yapılanmasına önem veren Bir genel Başkanın olması, ülkenin kalkınmasına büyük katkı sunuyor. Her sektörden, her görüşten ve en önemlisi memleket çıkarlarını ön planda tutan bir kitleye sahip olan Misiad ve Genç Misiad teşkilatları arasında en aktif rolü kuşkusuz Urfa ekibi alıyor. 


Şanlıurfa Genç Misiad'ta yaşanan kan değişimi ve oluşum, Urfa'da adından söz ettiriyor. Türkiye'nin yarınlarını inşa edecek olan gençlere zor işlerin düştüğü bilincinde olan Genç Misiad, elini taşın altına koymuş, insanları tek çatı altında toplamış ve toplamaya da devam ediyor. 





Şanlıurfa Genç Misiad Başkanlığına getirilen genç İş Adamı Mehmet Leba, kısa sürede yeni yönetimini oluşturmuş ve birçok insanı bir araya getirmiştir.

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla dün akşam bir araya gelen Şanlıurfa Genç Misiad Yönetimi, öncelik olarak vatan, bayrak, samimiyeti, doğruluğu ve dürüstlüğü ön planda tutarak, birlik ve beraberliği fazlasıyla sağlamış oldu. 




Avukatı, mimarı, çiftçisi, kısacası her alandan kendini benimsemiş simaların Misiad çatısı altında toplanması, Urfa kamuoyunda büyük yankı yaratmıştır. 

Güneydoğu TV' de Misafir programını yöneten gazeteci Mehmet Demir'in de Misafir olduğu Ramazan iftarı Ada Garden Restorantta düzenlendi.


Takdir toplayan bu oluşuma ise gençlerden büyük destek gelmeye başladı. Gün gün sayısını arttıran Şanlıurfa Genç Misiad, Urfa'da gerçekten güzel işlere imza atacağı gözlemleniyor. 

Şanlıurfa Genç Misiad il yönetimi ise şu şekilde oluştu...

İl Başkanı Mehmet LEBA 
Başkan yardımcısı Ali UZUN 
Başkan yardımcısı Ferruh ACEMOĞLU
Başkan yardımcısı Halil YILDIZ 
Başkan yardımcısı Mehmet Sait ALBAYRAK 
Genel sekreter Şahin YAVUZ 
Teşkilat başkanı Av.Lami ÖZDEMİR 
Siyasi hukuk başkanı Av.Halil ASLAN 
Ar-Ge başkanı Samet EREN 
Ekonomi mali işler başkanı Ebubekir CİBiK 
Halkla ilişkiler başkanı İbrahim TANAL 
Teşkilat Başkan yardımcısı Feyyaz KÜÇÜK 
Medya tanıtım başkanı Yasin DEMİR 
STK lardan sorumlu Başkan Nurullah AYDOĞAN 
Dış ilişkiler başkanı Erhan KILIÇ 
Ekonomiden sorumlu baskan yardımcısı Halil KAYTAN 
AR-GE Başkan yardımcısı Ömer BELİT 
Halkla ilişkiler baskan yardımcısı Serkan YILMAZ 
Genel sekreter yardımcısı Yusuf KÖMÜR 
Yönetim kurulu üyesi Mehmet KIRKPINAR

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142