Title of a News Article

Şanlıurfa için müjdeli haber...

.

Şanlıurfa için müjdeli haber...
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş ile THY Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yağmur’u makamında kabul etti.

Şanlıurfa’ya düzenlenen uçak seferi sayılarının artırılması ve uçuş saatlerinin iyileştirilmesi için vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Şanlıurfa’ya gelen Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş ile THY Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yağmur’un Vali Erin’i ziyaretine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin; Şanlıurfa’nın nüfusu ve hızla gelişen ticaret hacmi nedeniyle havayolları ile ulaşıma büyük ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak, vatandaşların talepleri dikkate alarak Şanlıurfa’ya gelen THY yetkililerine teşekkür etti.

THY’nin markası olan Anadolu Jet’in havayolları taşımacılığındaki önemine değinen THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş ise uçuş planlamalarını doluluk oranı ve gelen taleplere göre esnettiklerini, Şanlıurfa yerel yöneticilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dikkate alarak sefer sayılarını artırabileceklerini kaydetti.

Şanlıurfa’nın hava ulaşımına olan ihtiyacının masaya yatırıldığı görüşme sonrası Vali Erin, THY yetkililerine bir Şanlıurfa tablosu hediye ederken, THY yetkilileri ise Anadolu Jet uçak biblosunu Vali Erin’e takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 18:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Atakan
Atakan - 7 yıl Önce

Eee bunlar bir birini ağırlamış hani icraat uçuş saatleri bilet fiyatalrı nolucak la bunlardan bi cacık olmaz urfamın kaderi bu vur birini al ötekini

Gerçek urfali
Gerçek urfali - 7 yıl Önce

Rabbim memleketini seven idarecileri Ş.urfa ya çalışsın diye nasip etsin .ınş çalışırken bir yandan da götürmesinler umarız kul hakkını bilirlerse

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142