Title of a News Article

Şanlıurfa Valiliği'nden flaş açıklama...

.

Şanlıurfa Valiliği'nden flaş açıklama...
banner206
Valisi İzzettin Küçük, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilk ve ortaöğretim kurumlarının yarın tatil edildiğini açıkladı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sosyal medya hesabından yaptığından açıklamada merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerindeki ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildiğini duyurarak, `Çocuklar karar aldık. Yarın merkez ilçelerimiz Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü`de kar sebebiyle eğitime bir gün ara veriyoruz` tweetini attı. 

UYARI...
 Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, yeni kar yağışı dalgasının yaşanacağı ve vatandaşların bu konuda dikkatli olması uyarısında bulundu.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Salı günü kar yağışının devam edeceği ve vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerektiği uyarısı yapıldı. Açıklamada kar yağışının Salı günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği ve Çarşamba günü tamamen sona ereceği belirtildi.

Valilik, vatandaşları soba zehirlenmeleri, don, buzlanma ve kazalar konusunda daha dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre ise kar yağışının Çarşamba gününden itibaren yerini yağmura bırakacağı ve sıcaklığın artarak hafta sonunda ise güneşli olacağı öğrenildi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195