Title of a News Article

Şanlıurfa Valiliği'nden o olayla ilgili açıklama geldi

Şanlıurfa Valiliği'nden o olayla ilgili açıklama geldi
banner206

Şanlıurfa Valiliği, Birecik İlçesinde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada, Kural Mahallesi’nde yaşanan kavgada 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. Ayrıca olayla alakalı 21 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“İlimiz Birecik İlçesine bağlı Kural kırsal mahallesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan aileler arasında 12.07.2020 günü saat 15:00 sularında başlayan ve silahların da kullanıldığı kavgada; iki (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, beş (5) vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.

Kolluk kuvvetleri tarafından bölgede gerekli bütün güvenlik tedbirleri alınmış olup, devam eden çalışmalarda şu ana kadar yirmi bir (21) kişi gözaltına alınmış, ayrıca beş (5) kalaşnikof, iki (2) tabanca ve iki (2) pompalı av tüfeği ele geçirilmiştir.

Meydana gelen olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmalar devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2020, 22:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Bu ne yaziklar olsun. Neyi paylaşamiyorsunuz. Ahlakin, terbiyenin, vicdanin ve Adalettin olmadiği yerlerde böylesi hoş olmayan, 100 yil etkisini sürdürecek husumut kavgalardan lütfen vazgeçin.

SIRADAKİ HABER

banner195