Title of a News Article

Şanlıurfa Valisi’nden flaş açıklama

 Şanlıurfa Valisi’nden flaş açıklama
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, dün gece geç saatlerde görevden alındığı yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulunarak, görevinin başında olduğunu belirtti. 

UĞUR BUDAK
Dün gece geç saatlerde bazı internet sitelerinde TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in Şanlıurfa Valisi olduğu yönünde haberler yapılmıştı. Ancak ilerleyen saatlerde bu atamanın gerçekleşmediği ortaya çıktı. Bu atama ile ilgili çıkan haberlerin perde arkasına Urfastar ulaştı. Alınan bilgiye göre; ilk başta TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin Şanlıurfa Valisi oldu. Kısa süre önce Karabük Valiliğinden Şanlıurfa Valiliği görevine gelen İzzettin Küçük de, Antalya Valiliği görevine atandı. Bu atamanın gerçekleştiğini öğrenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, İçişleri Bankalığı ile irtibata geçerek, Şanlıurfa halkının İzzettin Küçük’ten memnun kaldıklarını ve bu atamanın durdurulmasını istediler. Bunun üzerine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük görevinde kaldı. 

Vali Küçük; Görevimin başındayım
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de, görevden alındığı yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.
Vali Küçük, Urfastar’a yaptığı açıklamada, şuanda resmi olarak Şanlıurfa Valisi olduğunu belirterek, “Görevimin başındayım, hiçbir sorun yok, bize ulaşmış bir bilgi de yok. Bunun doğru olmadığı resmi gazetede de yayınlandı. Bunun üzerine diyecek bir şey yok. Bu haberlerin nasıl çıktığını da bilmiyorum. Bu yanlış haberler sadece Şanlıurfa ile ilgili değildi, diğer illerle de ilgiliydi” dedi.
Küçük, iletişim araçlarının çoğaldığını ve bundan dolayı bilgi kirliliğinin de olduğunu ifade ederek, “Bu konularla ilgili devletin resmi kaynaklarına müracaat etmek lazım. Bazı özel konularda devletin resmi bilgileri esas alınmalıdır. Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2014, 23:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUHTAR MAHMUT KARADAŞ
MUHTAR MAHMUT KARADAŞ - 10 yıl Önce

vali̇mi̇z yeni̇ geldi̇ şaliurfamiza bi̇rçok eser birakaçagina i̇naniyorum çalişmalari güzel teşekürler

SIRADAKİ HABER

banner195