Title of a News Article

'Şanlıurfa Zirvesi'nde sorunlar konuşuldu...

'Şanlıurfa Zirvesi'nde sorunlar konuşuldu...
banner206

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla telekonferans yöntemiyle ‘Şanlıurfa Zirvesi’ düzenlendi. Toplantıda, Şanlıurfa’nın enerji sorunları ve çiftçilerin sorunu masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında telekonferans sistemi ile yapılan toplantıya; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve Şanlıurfa Milletvekilleri katıldı.

Sosyal medya hesabından bu toplantıyı değerlendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Başkanlığında telekonferans yoluyla düzenlenen 3 saatlik Şanlıurfa özel toplantısı düzenlediklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi;

“Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Abdullah Tancan ve Şanlıurfa Milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'ın başkanlığında bölge çiftçimizin sorun ve taleplerini masaya yatırdık.

Urfa’mızın enerji sorunları başta olmak üzere tarımsal sulama ve ürün desteklemeleriyle alakalı taleplerimizi bizatihi Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve ilgili bakanlarımıza ilettik.

Toplantıda çıkan sonuca göre oluşturulan yol haritasını Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay bizatihi takip edeceğinin sözünü verirken; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlı Şehrimize gönül dolusu selamlarını iletip, mübarek kurban bayramımızı kutladı.

Bu özel zirve için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Tancan'a Urfa'mız adına teşekkür ediyoruz.

Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah..”

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195