Title of a News Article

Şanlıurfa'da 2 şüpheli ölüm

Şanlıurfa'da 2 şüpheli ölüm
banner206

ŞANLIURFA'da 24 yaşındaşi Fatma Kapış, nişanlanacağını öğrendiği jandarma uzman erbaş sevgilisi 27 yaşındaki Bestami İstek'i uyuduğu sırada başına ateş ederek öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.

Olay, saat 10.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman erbaş Bestami İstek'in mesaiye gitmemesi ve telefonlara yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evine gitti. Mesai arkadaşları, kapıyı açmayan İstek'in cep telefonu sesinin içeriden gelmesi üzerine şüphelendi ve polislerden yardım istedi. Bunun üzerine savcılık izniyle çilingire kapısı açtırılarak girilen evin yatak odasında uzman erbaş Bestami İstek ile sevgilisi Fatma Kapış'ın cesetleriyle karşılaşıldı.

 

Tabanca kadının elinde bulundu

Polis ve jandarmaları şoke eden olayın ardından evde inceleme başlatıldı. Yapılan ilk incelemede tabancanın Fatma Kapış'ın elinde bulunduğunu saptayan güvenlik güçleri, kadının Bestami İstek'i başından tek el ateş ederek öldürdükten sonra intihar etmiş olma ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Cumhuriyet Savcısı'nın da gelişinin ardından evde uzun süre yapılan inceleme sonrası İstek ve Kapış'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

Dün gece Kahramanmaraş'tan gelmiş

Osmaniyeli olan Bestami İstek'in memleketinde nişan hazırlığı yaptığı ve sevgilisi Fatma Kapış'ın bunu öğrenince Kahramanmaraş'tan dün gece Şanlıurfa'ya geldiği belirlendi. Uzman Çavuş'un evinde kalan Kapış'ın sevgilisi uyuduktan sonra tabancasını alıp başına tek el ateş ederek öldürdüğü, daha sonra aynı tabancayı kendi başına dayayıp canına kıydığı sanılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195