Title of a News Article

Şanlıurfa'da Personel Alımı Yapılacak

.

Şanlıurfa'da Personel Alımı Yapılacak
banner206

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Şanlıyrfa ilindeki farklı ilçelerdeki personel eksikliği için personel alımı gerçekleştiriyor. İşte başvuru şartları ve alım yapacak ilçeler...

Yapılmış olan duyuruya göre Şanlıurfa ilinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacak. Alım yapılacar ilçeler ise, Suruç ve Viranşehir ilçesinde alım yapılacak. Şanlıurfa Suruç ilçesine 5 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde 3 adet Büro Personeli alınacak. Adaylar belirsiz süreli çalışacatır. Şanlıurfa Suruç ilçesi için başvurular 16 haziran 2017 tarihinde sona erecek ve Şanlıurfa Viranşehir ilçesine başvurular en son 23 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir.

 

ŞANLIURFA SURUÇ:

ADAYLARDAN BİLGİSAYAR SERTİFİKASI İSTENECEKTİR.

- KÜRTÇE VEYA ARAPÇA DİLLERİNDEN BİRİNE İYİ DERECEDE HAKİM OLMAK (YABANCI DİL ŞARTI İLE İLGİLİ OLARAK BELGE İSTENECEK VEYA MÜLAKAT YAPILACAKTIR)

- ERKEK ADAYLAR İÇİN EHLİYET ŞARTI İSTENECEKTİR

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

- İKAMETGAH ŞARTI İLE İLGİLİ OLARAK; SURUÇ NÜFUSUNA KAYITLI OLMAK VEYA SON BİR YILDIR SURUÇTA İKAMET EDİYOR OLMAK (SÖZ KONUSU İKAMETGAH İLE İLGİLİ UNSURLAR BELGELENDİRİLECEKTİR.)

 

ŞANLIURFA VİRANŞEHİR:

Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

- 1- Adaylar ilan tarihinden itibaren Vakfın İlçe sınırları içerisinde son altı aydır ikamet etmiş olmak

2- Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık bakımından engel hali bulunmamak.

3- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak,

4- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

 

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER

1-İş isteme beyannamesi ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırması formu www.viransehir.gov.tr adresinden temin edilecek olup, kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır. El yazısı kabul edilmeyecektir.

2- 6 Adet Biyometrik Vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerinde çekinmiş olmak)

3- Akli Meleke (Hukuki Ehliyet) Raporu (Hastane Sağlık Kurulu/İşyeri Hekimi/Aile Hekimi)

4- İkametgah kağıdı, Kimlik fotokopisi, Adil Sicil Kaydı, Lisans Diploması Aslı ve Fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, Nüfus Kayıt örneği, Kan Grubu kartı, Erkek adaylar için Askerlik durum belgesi,

5- Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195