Title of a News Article

Şanlıurfa’daki birlik ve beraberliğin teminatı, STK'lardır"

Şanlıurfa’daki birlik ve beraberliğin teminatı, STK'lardır"
banner206

Şanged STK Komisyon Başkanı Yusuf Karakeçili, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, Kent genelinde faaliyet gösteren ve Şanlıurfa’nın menfaatleri doğrultusunda bir araya gelmiş STK'ların birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek adına kaynaşması amacıyla düzenlenen toplantıda, her türlü zorluğa kenetlenerek çare bulan ve farklılıkları zenginlik sayan anlayışla hareket eden Şanlıurfalıların gelecekte de bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğini vuguladı.

Karakeçili açıklamasına şöyle devam etti; “Türkiye’nin içinden geçtiği zor sürecin ele alındığı toplantıda, özellikle farklılıklara kucak açmış bir kent olan Şanlıurfa’da başta dinsel ve mezhepsel olmak üzere etnik ve kültürel hiçbir ayırımın olmadığı ve bu bağlamda renkli toplum yapısıyla Şanlıurfa’nın Peygamberler şehir olduğu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlanmış oldu.”

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 18:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

Vatandaş ilimizde ne siyasiyelere ne de arkasında güç olmayan stk lara inanmıyor. Yapın anketi alırsınız buyunuzun ölçüsünü. Seçimlere bakmayın O sevgi Recep Tayyib ERDOĞAN'a idi.

SIRADAKİ HABER

banner195