Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da başkan seçilemedi

.

PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un bugün kongreye giderek yeni Başkan ve yönetimini seçmesi bekleniyordu. 12 Temmuz Pazar günü (bugün) yapılması planlanan kongre çoğunluk sağlanamadığından dolayı 19 Temmuz Pazar gününe ertelendi.

881 delegesi bulunan Şanlıurfaspor'un kongre alanına sadece 10 delege geldi. Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor delegesi Metin Şenay, "Delege olarak geldik, kongreye katıldık çoğunluk sağlanamadı. Urfalıların Urfaspor'a sahip çıkmasını istiyoruz. Biz  bir delegeden ziyade Urfaspor sevdalısı olarak bu takımın yılların çektiği sıkıntılara kimse el atmıyor. Bir an önce el atılması lazım, Sivil Toplum Örgütleri olsun, Belediyeler olsun destek çıkmaları lazım. Şanlıurfa'nın marka değeridir Şanlıurfaspor, onun için herkesin destek olmasını istiyoruz. Kongre haftaya ertelendi, hayırlısı olsun inşallah haftaya çoğunluk sağlanır bir an önce kongremizi yaparız. Takım kampta bir sıkıntı yok devam ediyor kamp transferlerde aşağı yukarı hal olmuş durumda kongreden sonra daha netlik kazanacağını zannediyoruz." Dedi.

Trübin lideri amigo Eyyüp ise, "Urfa'nın kaderi diyelim buna yani yıllardan beri ne zaman Urfaspor'un kongresi olmuşsa ilk turda çoğunluk sağlanamamıştır. Tabi bunu Ramazan ayına bağlamak istiyorlar ama Ramazan ayıyla bir ilgisi yok. Çoğunluk sağlansaydı daha iyi olurdu. Hayırlısı olsun diyelim Urfaspor için iyi günlerde yakındadır." Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195