Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da moraller yerinde

.

Şanlıurfaspor’da moraller yerinde
banner206

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçı hazırlıklarına günde çift idmanla devam ediyor.

Dün ve bugün yapılan idmanlarda futbolcuların hırslı oldukları dikkatlerden kaçmazken, Yeni Malatyaspor yenilgisinin ise unutulduğu ve morallerin yerinde olduğu gözlendi. Teknik direktör Hüseyin Dağ yönetiminde yapılan ve günde çift idmanla Alanyaspor maçına hazırlanan sarı-yeşiller, bugün sağdan ve soldan yapılan ortalarda gol vuruşu çalıştı. Düz koşu ile idmana başlayan futbolcular pas çalışması sonrası kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı. 1 buçuk saat süren antrenman açma germe hareketleri ile son buldu. PTT 1. Lig’in 7. haftasında oynanan ve Şanlıurfaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren Denizlispor karşılaşmasının son dakikasında sakatlanan ve 4 hafta sahalardan uzak kalan kaleci Fevzi Elmas tamamen iyileşirken, yapılan antrenmanlara da katıldı. Kasığında sakatlığı bulunan Veli Kızılkaya ise düz koşu yaptı.

 

 

DAĞ: “DÜNYANIN SONU DEĞİL”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Yeni Malatyaspor karşısında çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen haksız bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Dağ, “Bu sezon en çok gol pozisyonu ürettiğimiz bir maçta yenildik. Tabi ki bu dünyanın sonu değil. Şimdi önümüzde 6 maç var. Bu 18 puan demek. Biz de bu 18 puanın tamamına talibiz. Bundan sonra hiçbir şey konuşmadan sadece işimize bakmak istiyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir Alanyaspor maçı var. Oradan 3 puan alarak bu mağlubiyeti unutturmak ve taraftarlarımızdan özür anlamında 3 puan almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat ise antrenman sonrası yaptığı açıklamada Yeni Malatyaspor maçında bir trafik kazası olduğunu söyledi. Büyükfırat, “Bu yenilgiyi unuttuk. O günden buyana futbolcularımız günde 2 idman ile canla başla çalışıyorlar. Gözlemlediğimiz kadarıyla futbolcularımız neşeli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Herkes buna inansın ki Alanyaspor maçı bizim için iyi bir başlangıç olacak. Hüseyin hoca ile birlikte herkesin yüzünü güldürerek üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195