Title of a News Article

ŞANMED yönetimi merak edilenleri yanıtladı

Şanlıurfa’da bulunan Özel ŞANMED Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Sabri Keser merak edilen soruları yanıtladı.

Kentte şuan faaliyet gösteren özel hastaneler arasında bulunan Özel ŞANMED Hastanesinin Başhekimi Op. Dr. Bülent Sabri Keser, Satın Alma Müdürü Esef Mardinli, Bilgi İşlem Müdürü Müslüm Çakmak ve Personel Müdürü Filiz Doğan, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Sözleşmesi fesih edilen özel hastaneler, ŞANMED hastanesiyle ilgili bazı sıkıntı ve söylemlerle ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan ŞANMED Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Sabri Keser, “Şanlıurfa’da bulunan yeşil kartı sayısı İstanbul’dan daha fazla tabi sene başından itibaren kapatılmış olan daha doğrusu sözleşmesi yenilenmeyen hastanelerle birlikte sıkıntılarda daha fazla bir artış meydana geldi.” Dedi.

Op. Dr. Keser, “Sözleşme yenilenmeyen hastanelerle ilgili açıkçası bizim bakış açımız biz iki tane ilkeden bahsediyoruz sürekli bir tanesi cezaların şahsiliği bir diğeri de suçla ceza arasında belirli bir orantının olması gerekiyor. Eğer bu iki şey göz ardı edilirse hakikaten çok ciddi mağduriyetlere sebebiyet verilir. İnşallah sözleşmesi yenilenmeyen hastanelerle yeniden sözleşme yenilenir diye umut ediyoruz. Kendimizle ilgili olarak arkadaşlar bildiğiniz gibi biz 20 yıldır memleketimizde hizmet etmeye çalışıyoruz. SGK ile ilgili bir problemimiz yok, sözleşmemiz devam etmekte ve hasta kabul etmeye devam ediyoruz. Urfa’da otopark sıkıntısının sanki bütün sebebi ŞANMED hastanesiymiş gibi maalesef yanlış yönlendirmelerle çok fazla üzerimize gelinmeye başlandı. Bununla ilgili Sayın Nihat Çiftçi ile görüşmemiz oldu. Bu konudaki çözüm önerilerini bizde kendilerine sunduk, bir çalışma olduğunu biliyoruz kısa süre içerisinde inşallah bu problemle ilgili ciddi yapılanmalar olacak diye bizde umut ediyoruz.” Diye söyledi.

 

Keser: Bir siyasi partiyle ilişkimiz yoktur

Özel ŞANMED Hastanesinin herhangi bir siyasi parti, dernek ve vakıfla ilişkisi olmadığının altını çizen Başhekim Op. Dr. Bülent Sabri Keser, “Yine basında yer alan bizimle ilgili işte biz bir partinin hastanesiyiz, işte kurucularımız bir partinin yöneticileri vs gibi bazı söylentiler oldu. Biz 12 ortaklı bir kuruluşuz ve sadece içimizden bir arkadaşımızın direkmen bir partiyle ilişkili var. Tabi ki hepimizin kendimize göre hayata bir bakış açımız var ama hastanemizin herhangi bir dernekle, vakıfla falan veyahut bir siyasi partiyle ilişkisi yoktur, memlekete hizmet etmek isteyen bir yapılanmayız. Biz şuanda bulunduğumuz binada bir kiracıyız, kendi binamızın kirası, elektriği, suyu, personel giderleri vs onların tamamı bizim tarafımızdan ödenmektedir.” Şeklinde konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195