Title of a News Article

Şans diye buna denir

 Şans diye buna denir
banner206

Muğla Fethiye'de meydana gelen bir kazda yoldan çıkan tır tam uçurumun başında görenleri hayrete düşürecek bir şekilde kaldı. Ölümle burun buruna geldikleri sırada yuvarlanmadan duran tırın halini görenler ise "şans diye buna denir" yorumunu yaptılar.

Şanlıurfa’dan Fethiye’ye gelmekte olan 63 K 8488 plakalı tır Bayır Köyü Kavaklı Mevkiine geldiğinde yağmur yüzünden yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı.

50 metrelik uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulan tır adeta iki büklüm olurken kazada tır şoförü İbrahim Korak hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Fethiye’nin Karçulha Batı Akdeniz Bölge haline boş sebze kasası götüren tırda yolcu olarak bulunan İsmail Korak ve Cuma Mengüverdi, kazada ölümle burun buruna geldiklerini söyleyerek “Karaçulha haline sebze sarıp Şanlıurfa’ya götürecektik. Hızımız normaldi ama yağış yüzünden yol kayganlaşmış. Tabi dorse’de de 1 buçuk tonluk boş sebze kasası yüklüydü. Yani dorse hafif olduğundan aracımız kayarak kontrolden çıktı. Verilmiş sadakamız varmış, kazayı ucuz atlattık” dediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195