Title of a News Article

Şanslı kişi belli oldu

 Şanslı kişi belli oldu
banner206

Şanlıurfa’da sonucu heyecanla beklenen “sıfır kilometre” otomobil kampanyasında çekiliş yapıldı. Şanlıurfa Piazza ziyaretçilerinin her 75 TL ve üzeri alışverişlerinde aldıkları şans numaralarıyla katıldıkları kampanyada, son model Ford Tourneo Courier sahibini buldu. 

Büyük ilgi gördü
Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi  Piazza’nın otomobil kampanyası yoğun ilgi gördü. Hesaplı alışverişi daha da cazip hale getiren kampanyadan yararlanmak isteyenler, aldıkları kuponlarla şanslarını denediler. 

137 bin 606 katılım oldu
Yılın 365 gününde birbirinden farklı kampanyalarıyla müşterilerini karşılayan Şanlıurfa Piazza’nın, 5 Eylül -9 Kasım tarihleri arasındaki alışverişleri kapsayan kampanyasına 137 bin 606 katılım gerçekleşti. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sıfır kilometre Ford Tourneo Courier otomobili, şanslı 68065 numaralı kuponu ile Mehmet Özleme kazandı.

Daha önce de son model Mercedes C-180 otomobil kazanma fırsatı sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yöneticileri, ziyaretçilerine kazançlı alışveriş fırsatları sunmaya devam edecekleri bilgisini verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195