Title of a News Article

Seçilmiş, gazetemizi ziyaret etti

Seçilmiş, gazetemizi ziyaret etti
banner206

 5 Yıl önce ramazan ayında Şanlıurfa’ya vali yardımcısı olarak atanan Ramazan Seçilmiş, 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İç İşleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı. Ramazan ayının son gününde yeni görevi için Şanlıurfa’dan ayrılacak olan Seçilmiş, kentte veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gazetemizi de ziyaret eden Vali yardımcısı Seçilmiş, Gazeteci Reşat Uzun ile vedalaştı.

Şanlıurfa’da güzel günlerinin geçtiğini ve Urfa’da özellikle eğitimde yapılan yatırımlarda büyük emekler sarf ettiğini belirten Seçilmiş, “Şanlıurfalılara hakkımı helal ediyorum, hiçbir zaman Urfa’yı unutmayacağım, güzel günlerim geçti” dedi.

Şanlıurfa’da gençliğe yönelik yatırımlar yapılması gerektiğini vurgulayan Seçilmiş, “Urfa’nın genç potansiyeli çok yüksek. Bundan dolayı gençlere yönelik spor, eğitim ve sosyal anlamda yatırımlar yapılmalıdır. Gençlerimizi sosyal aktivitelere katılmalarını sağlamalıyız” şeklinde konuştu.

Gazeteci Reşat Uzun da, Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195