Title of a News Article

Seçilmiş veda ziyaretlerini sürdürüyor.

.

Seçilmiş veda ziyaretlerini sürdürüyor.
banner206

Şanlıurfa’da 5 yıllık görev süresini geride bırakırken İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü’ne atanan Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Meclis Başkanı Ali Kaya ve Şehit aileleri dernek Başkanı mehet Yavuz'a  veda ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa’da uzun yıllar Vali Yardımcılığı görevini yürüten Ramazan Seçilmiş, İçişleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü’ne atanması ile birlikte kentte veda ziyaretlerini sürdürüyor. Şanlıurfa Ziraat Odası’na veda ziyaretinde bulunan Ramazan Seçilmiş, Oda Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Meclis Başkanı Ali Kaya ile görüştü. Ziyarette yeni görevinin kendisine ve memlekete hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu hizmetlerinden dolayı Seçilmiş’e teşekkürlerini sundu, hakkını helal etmesini istedi.

 

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Oda Meclis Başkanı Ali Kaya ile görüşen Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa’da 5 yıl görev yapmanın kendisi için büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Seçilmiş, ‘Şanlıurfa benim için çok önemli bir tecrübe oldu’ dedi. Şanlıurfa’nın çok sayıda sorunun çözümünde çalışmalara önemli katkılar sunduğunu söyleyen Seçilmiş, bu çalışmalarda elde ettiği tecrübelerin yeni görevine de yansıyacağını kaydetti.

Seçilmiş, ‘Şanlıurfa’daki 5 yılı geride bırakırken Ankara’daki yeni grevime çok güzel düşünceler ile gidiyorum. Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Meclis Başaknı Ali Kaya nezdinde Şanlıurfalılara ve çiftçilere hakkınızı helal edin hoş çakalın diyorum.’ Dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’e kentteki önemli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Eyyüpoğlu, Sayın Seçilmiş Şanlıurfa’daki Vali Yardımcılığı görevinde her kesimin sorununa duyarlı olmuştur. Çiftçilerimizin sorunlarının çözümünde de katkılarını hiçbir zaman unutmayacağız. Çiftçi camiası adına kendisine teşekkürlerimi sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.’ Dedi. 

ŞEHİT DERNEĞİNDEN PLAKET 

Şehit Ailelerden Vali Yardımcısı Seçilmişe Plaket
Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler İdaresi Başkanlığı Şube Müdürlüğü'ne tayini çıkan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğini ziyaret etti. Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret eden Seçilmiş bir süre Şehit Aileler ve Gazilerle sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şunları kaydetti: Sayın Vali Yardımcımız Ramazan Seçilmiş 5 yıl boyunca Şanlıurfamıza hizmet ettiler. Şanlıurfa için iyi projelere imza attılar. Özelikle Şehit Aileler ve Gaziler yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Şehit Aileler, Gaziler ve Şanlıurfamız’a yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Vali Yardımcısı Seçilmiş ise Şehit Aileler ve Gaziler bizim başımızın tacıdır onlara ne yaparsak azdır.  Amaçlarının Şehit Aileler ve Gaziler yanısıra Şanlıurfa'ya hizmet olduğunu ve bunu başarmak için de ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. 

Daha sonra Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tarafından bu güne kadar Şehit Ailelere ve Gazilere ve Şanlıurfa’ya yapmış olduğu hizmetlerden plaket taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195