Title of a News Article

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

.

Şanlıurfa’daki Şehit aileleri ve Gaziler Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayında tüm vatandaşlarla bir araya gelmek için iftar sofraları kuran ve etkinlikler düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,  şehit aileleri ve gazileri de unutmayarak iftarda bir araya geldi. Başkan Baydilli iftar yemeğinde tüm masaları dolaşarak şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

İftar yemeğine Başkan Baydilli’nin yanı sıra Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri, kurum müdürleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayında sofralarını paylaştıklarını, birlik ve beraberlik içinde iftar yaptıklarını belirterek, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Baydilli, “Vatan bizim olmazsa olmazımızdır. Vatan eğer uğruna ölen varsa vatandır ve bu vatan için her zaman kanını, canını veren şehitlerimiz var. Bu vatan için canını vermiş kahraman şehitlerimizin aileleriyle, bu uğurda mücadele etmiş gazilerimizle böyle bir iftar yemeğinde bulunmak beni hem onurlandırdı hem de çok gururlandırdı” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin konuşması sırasında okuduğu ‘Sen hiç şehit anası gördün mü?’ şiiri büyük alkış alırken herkesi duygulandırdı. Başkan Baydilli, Kıbrıs’ta gazi olan muharip gazileri de Kıbrıs gezisine götüreceklerinin müjdesini verdi.

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız ise şehit ailelerine her zaman çok önem verdiklerini ve ziyaretler gerçekleştirerek onların yanında olduklarını kaydederek, “Gerek vatan için canını vermiş gerekse 15 Temmuz’da vatanı için kahramanca şehit olmuş tüm şehitlerimizi unutturmamak için okullarda programlar düzenliyoruz, 15 Temmuz şehitlerimizi anlatmak için belgesel hazırladık. Bugün de bu güzel iftar yemeğinde şehit ailelerimiz ve gazilerle bir araya geldik. Bu programı düzenlediği için Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, şehit aileleriyle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını dile getirirken, Türkiye’yi her dönemde ayakta tutan ve koruyan şehitlere çok şey borçlu olduklarının altını çizdi.

Muharip gaziler dernek başkanı Hasan Aslan ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şehit ailelerini ve gazileri unutmadığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, Başkan Baydilli’ye ve Kaymakam Yıldız’a plaket takdim ettiler.


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195